Circulaţie îngreunată pe DN 1

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, joi după-amiază, pe drumul naţional 1, pe ambele sensuri de mers în staţiunile de pe Valea Prahovei, maşinile circulând în coloană şi cu viteză redusă, fără a se înregistra însă blocaje în trafic.

17 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN 1

Circulaţie îngreunată pe DN 1 (Imagine: Mediafax Foto)

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1 se desfăşoară cu dificultate pe sensul de mers Bucureşti Braşov de la kilometrul 128, la intrarea în localitatea Poiana Ţapului, până în staţiunea Buşteni în zona Valea Albă, au declarat, joi, reprezentanţii Dispeceratului de Monitorizare a traficului rutier Sinaia.

Pe acest tronson de drum s-au format coloane de maşini care circulă bară la bară, viteza de deplasare nedepăşind 30 de kilometri pe oră.

Conform sursei citate, şi pe sensul de mers Braşov - Bucureşti circulaţia rutieră este îngreunată din staţiunea Azuga, la ieşirea din zona pârtiei şi până în Buşteni, la intrarea către pârtiei Kalinderu.

Traficul în zona staţiunilor este aglomerat întrucât foarte mulţi dintre turiştii care şi-au petrecut revelionul în staţiunile prahovene se plimbă dintr-o staţiune în alta.

Mii de turişti au petrecut Revelionul pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare din staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia fiind de sută la sută în această perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici