Circulaţie îngreunată pe principalele şosele din România

Circulaţia rutieră este îngreunată, duminică seara, pe principalele şosele din România, în special pe DN 1 Ploieşti - Braşov, DN 73 Râşnov - Bran şi Autostrada Soarelui.

227 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe principalele şosele din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situaţia valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 19:00 este:

1. DN 1 Ploieşti - Braşov: valori de trafic ridicate în staţiunile Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de urcare către Braşov, precum şi Predeal, Sinaia şi Comarnic, în direcţia de coborâre către Ploieşti. De asemenea, se circulă îngreunat pe Centura mun. Ploieşti, în zona comunei Brazi, pe sensul de mers către capitală.

2. DN 1A Ploieşti - Cheia - Braşov: coloane de autovehicule în Vălenii de Munte şi Măgurele, în direcţia către Ploieşti.

3. DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: trafic normal.

4. DN 73 Râşnov - Bran: valori de trafic ridicate în staţiunea Bran, pe ambele sensuri de mers.

5. DN 39 Constanţa - Vama Veche: trafic normal.

6. A 1 Bucureşti - Piteşti: coloană de aproximativ 5 kilometri la intrarea în Bucureşti.

7. A 1 Sibiu - Deva: trafic normal.

8. A 2 Bucureşti - Constanţa: coloană de aproximativ 6 kilometri între Cernavodă şi Feteşti, pe sensul de mers către capitală. În zonă se circulă doar pe o bandă pe sens, ca urmare a lucrărilor de reparaţii asupra carosabilului.

9. A 3 Bucureşti - Ploieşti: valori de trafic uşor ridicate pe sensul de mers către Bucureşti, fără coloane.

10. A 4 Ovidiu - Agigea: trafic normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici