Circulaţie restricţionată pe un drum naţional şi pe două drumuri judeţene, din cauza inundaţiilor

  • Circulaţia este, luni dimineaţa, restricţionată pe un drum naţional din judeţul Cluj şi două drumuri judeţeme, din Tulcea şi Gorj,
  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţa, sunt semnalate un drum naţional şi două drumuri judeţene cu circulaţia rutieră restricţionată
251 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată pe un drum naţional şi pe două drumuri judeţene, din cauza inundaţiilor

Circulaţie restricţionată pe un drum naţional şi pe două drumuri judeţene, din cauza inundaţiilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţa, sunt semnalate un drum naţional şi două drumuri judeţene cu circulaţia rutieră restricţionată, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Este vorba despre:

- DN1R - blocat în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj (circulaţia rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate)

- DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localităţile Dorobanţu şi Traian, judeţul Tulcea

- DJ 672C - blocat în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj.

De asemenea, în judeţul Tulcea, circulaţia pe DN 22D se desfăşoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieşirea din oraşul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod s-a surpat.

„În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orşova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localităţii Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), judeţul Mehedinţi, se execută lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Astfel, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloţi de circulaţie”, au mai transmis reprezentanţii Infotrafic.

În judeţul Constanţa, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri - 45+464 de metri, au loc lucrări de reparaţii la un pod, până la finalul anului 2020. În zonă se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Poliţia le recomandă şoferilor să manifeste prudenţă, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici