Circulaţie restricţionată pe Valea Oltului, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Circulaţia pe Valea Oltului, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, se desfăşoară, sâmbătă, pe un singur fir din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, restricţia de circulaţie fiind stabilită până luni, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

577 afișări
Imaginea articolului Circulaţie restricţionată pe Valea Oltului, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Circulaţie restricţionată pe Valea Oltului, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în urma căderilor de pietre de pe versantul muntos din apropierea şoselei, circulaţia pe DN7, la kilometrul 206, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, a fost restricţionată pe un singur fir.

"Din motive de siguranţă rutieră, este posibil ca circulaţia să fie deviată pe rute ocolitoare", precizează Centrul Infotrafic.

La faţa locului se află angajaţi de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea, care îndepărtează pietrele căzute pe drum, precum şi agenţi de la Poliţia Rutieră, care dirijează traficul în zona cu restricţii.

Directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Vâlcea, Eugen Mănescu, a declarat că, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, la kilometrul 206, au căzut aproximativ trei metri cubi de stâncă de pe versanţi.

"Bolovanii au fost îndepărtaţi de pe carosabil şi nu au mai avut loc alte căderi de pietre. În zonă se circulă alternativ pe un singur sens pentru că montăm nişte materiale prefabricabile (parapeţi) care vor opri bolovanii ca să nu ajungă pe carosabil", a spus Eugen Mănescu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici