Cluj: Circulaţia feroviară pe ruta Cluj-Câmpia Turzii, reluată marţi după-amiază pe un fir

Circulaţia feroviară pe ruta Cluj-Câmpia Turzii, închisă în zona localităţii Boju, după ce un tren de marfă a deraiat, va fi reluată pe un fir în cursul după-amiezei de marţi, după ridicarea celor trei vagoane rămase pe acostament, a declarat, marţi, subprefectul Mircea Jorj.

78 afișări
Imaginea articolului Cluj: Circulaţia feroviară pe ruta Cluj-Câmpia Turzii, reluată marţi după-amiază pe un fir

Cluj: Circulaţia feroviară pe ruta Cluj-Câmpia Turzii, reluată marţi după-amiază pe un fir (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am primit asigurări de la Regionala CFR Cluj că traficul feroviar (închis de peste 15 ore -n.r.) va fi reluat în cursul după-amiezei pe un fir. Sunt două macarale aduse în zonă pentru ridicarea celor trei vagoane rămase pe acostamentul căii ferate", a declarat Mircea Jorj.

Potrivit subprefectului, ulterior vor fi luate măsuri şi pentru transportul celor şase vagoane răsturnate în râpă şi pentru repararea şinelor celui de-al doilea fir de circulaţie.

Un tren încărcat cu produse petroliere a deraiat, luni după-amiază, în jurul orei 16.50, la intrarea într-un tunel dintre localităţile Boju şi Valea Florilor, din judeţul Cluj, într-o zonă greu accesibilă, şase dintre vagoane ajungând într-o râpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici