Cluj: Circulaţie rutieră îngreunată pe 86 de sectoare de drum din judeţ

Circulaţia rutieră este îngreunată, miercuri, pe 86 de sectoare de drum din judeţul Cluj, din cauza ninsorii, însă autorităţile afirmă că nu sunt artere blocate.

36 afișări
Imaginea articolului Cluj: Circulaţie rutieră îngreunată pe 86 de sectoare de drum din judeţ

Cluj: Circulaţie rutieră îngreunată pe 86 de sectoare de drum din judeţ

Nu sunt drumuri judeţene închise sau blocate, iar circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, fiind îngreunată pe 86 de sectoare de drum.

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil şi se împrăştie materiale antiderapante, întrucât, în urma ninsorilor din noaptea de marţi spre miercuri, stratul de zăpadă de pe şosele are grosimi între unu şi zece centimetri.

Astfel, se intervine pe 86 de sectoare de drumuri judeţene, cu 73 de utilaje şi mijloace auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici