Cluj: Copaci şi stâlpi doborâţi de vânt şi drumuri blocate din cauza zăpezii

Mai mulţi copaci şi stâlpi de electricitate şi de telefonie au fost doborâţi de vântul puternic, în ultimele 24 de ore, în judeţul Cluj, iar trei drumuri comunale au fost blocate din cauza zăpezii şi a viscolului.

158 afișări
Imaginea articolului Cluj: Copaci şi stâlpi doborâţi de vânt şi drumuri blocate din cauza zăpezii

Cluj: Copaci şi stâlpi doborâţi de vânt şi drumuri blocate din cauza zăpezii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Cluj, din cauza căderilor de zăpadă, a ploilor, viscolului şi a vântului puternic în localităţile Ceanu Mare, Soporu de Câmpie, Aiton, Cluj-Napoca, mai multe cabluri electrice au căzut la pământ, patru stâlpi de telefonie au fost afectaţi în localităţile Aiton, Cămăraş, Buneşti şi Mociu, un stâlp de curent a fost doborât în zona colonia Făget, iar mai mulţi copaci au fost rupţi între localităţile Făget-Sălicea, Cristeşti-Dângău, Bologa-Cluj-Napoca, respectiv zona Băişoara.

De asemenea, ninsoarea din ultimele 24 de ore a blocat sectoare de drumuri comunale în zona localităţilor Aiton - Ceanu Mare, Aiton-Vâlcele, respectiv Râşca şi Pleş. Potrivit sursei citate, până luni dimineaţă au fost deblocate drumurile din Muntele Băişorii şi drumul dintre barajul Tarniţa şi localitatea Mărişel, iar la ora transmiterii acestei ştiri echipele de intervenţie lucrau pentru deblocarea drumurilor din zona Aiton.

Totodată, au fost inundate beciurile a trei case din zona municipiului Dej, iar în zona Ocna Dej este monitorizat cursul văii din cauza pericolului de inundaţii, autorităţile pregătind saci cu nisip pentru a fi utilizaţi în caz de nevoie, se subliniază în comunicatul Prefecturii Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici