Cluj: Doi morţi şi trei răniţi într-un grav accident

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident care a avut loc pe drumul care leagă Cluj-Napoca de Turda, la intrarea în localitatea Vâlcele, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de alta.

16 afișări
Imaginea articolului Cluj: Doi morţi şi trei răniţi într-un grav accident

Cluj: Doi morţi şi trei răniţi într-un grav accident (Imagine:Cristi Movila/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat că cele două persoane care au murit se aflau într-o maşină care mergea spre Cluj-Napoca.

Pe lângă cele două persoane care au murit, trei au fost rănite.

Maşina în care se aflau cele două persoane a intrat pe contrasens fără urme de frânare, izbindu-se violent de un autoturism.

La locul accidentului se află, la ora transmiterii acestei ştiri, mai multe echipaje de Poliţie, două autospeciale de pompieri şi SMURD.

Circulaţia rutieră este îngreunată în ambele sensuri între Cluj-Napoca şi Turda, la intrarea în localitatea Vâlcele, din cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici