Cluj: Întârziere de peste cinci ore a unui avion aparţinând Wizz Air

Un avion al companiei Wizz Air, care trebuia să sosească de la Roma la Cluj-Napoca, vineri dimineaţa, la ora 10.30, are o întârziere de peste cinci ore, conducerea aeroportului susţinând că situaţia este cauzată de "motive comerciale".

179 afișări
Imaginea articolului Cluj: Întârziere de peste cinci ore a unui avion aparţinând Wizz Air

Cluj: Întârziere de peste cinci ore a unui avion aparţinând Wizz Air

Directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că întârzierea are loc "din motive comerciale".

"Zborul companiei Wizz Air trebuia să sosească de la Roma la Cluj-Napoca la ora 10.30 şi să plece înapoi spre Roma. Avionul este aşteptat în aeroport de peste 150 de persoane. Cursa are o întârziere de peste cinci ore, din motive comerciale, asta poate însemna o întârziere de pe un zbor anterior. Întârzierea nu este din cauza Aeroportului Cluj, toate celelalte zboruri se desfăşoară în condiţii normale”, a spus Ciceo.

La Bucureşti, aproximativ două sute de pasageri pentru curse spre Londra şi Viena erau blocaţi, vineri la prânz, de zeci de ore, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" - Otopeni. Primii urmează să plece cu o cursă Wizz Air, iar ceilalţi cu o aeronavă a companiei Sky Europe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici