Cluj: Intervenţie dificilă pentru stingerea unui incendiu pe rampa de gunoi de la Pata Rât

Patru autospeciale ale ISU Cluj şi mai multe cisterne ale unei companii de salubritate intervin, marţi seara, de peste două ore, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit pe rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât, focul fiind ţinut sub control,transmite corespondentul MEDIAFAX.

267 afișări
Imaginea articolului Cluj: Intervenţie dificilă pentru stingerea unui incendiu pe rampa de gunoi de la Pata Rât

Cluj: Intervenţie dificilă pentru stingerea unui incendiu pe rampa de gunoi de la Pata Rât

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că intervenţia a fost mai dificilă la început din cauza vântului care a permis focului să intre mai mult în masa deşeurilor.

”Patru autospeciale ale ISU Cluj au fost trimise la intervenţie pe rampa de gunoi de la Pata Rât unde a izbucnit un incendiu, fiind folosit şi tunul cu apă. De asemenea, intervin mai multe cisterne cu apă ale unei companii de salubritate care ajută la alimentare şi un buldoexcavator. S-a degajat mult fum dar incendiul este ţinut sub control. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20. La început a fost mai dificil de intervenit, din cauza vântului care a permis focului să intre mai mult în masa deşeurilor, dar sperăm să fie stins incendiul în această noapte”, a spus Biriş.

Pompierii cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, nefiind prima dată când astfel de incidente au loc pe rampa de gunoi de la Pata Rât.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici