Video Elicopterul SMURD, solicitat pentru a prelua un copil în stare gravă după ce a căzut din podul casei

Un copil în vârstă de 7 ani, din comuna Fărcaşele, judeţul Olt, a fost luat cu elicopterul SMURD, marţi seara, pentru a fi dus la un spital din Capitală, acesta fiind în stare gravă după ce a căzut din podul casei bunicului său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

366 afișări

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Slatina, Alina Duminică, a declarat, marţi seara, că băiatul a ajuns mai întâi la Spitalul Caracal, fiind adus de familie, apoi el a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde medicii au decis să-l transfere la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Copilul era conştient, însă are o fractură la coloana vertebrală, după ce a căzut din podul casei bunicului său, pe o suprafaţă de beton.

„Este vorba de un copil în vârstă de şapte ani. Pacientul era stabil, conştient. Ca diagnostic de transfer către Spitalul «Bagdasar Arseni», are fractură tasare de corp vertebral C7”, a declarat Alina Duminică.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

„Am fost sesizaţi de Spitalul Caracal că un minor de şapte ani a căzut din podul locuinţei bunicului său, pe o suprafaţă de beton. Potrivit declaraţiilor, băiatul a urcat în pod, s-a dezechilibrat şi a căzut. Se fac acte pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici