Cluj-Napoca, aproape de scenariul galben. Incidenţa COVID a depăşit 2 la mie

Incidenţa Covid în Cluj-Napoca a depăşit marţi 2 la mie, iar autorităţile se pregătesc, în cazul în care se va menţine la acest nivel, pentru intrarea în scenariul galben.

1362 afișări
Imaginea articolului Cluj-Napoca, aproape de scenariul galben. Incidenţa COVID a depăşit 2 la mie

Cluj-Napoca, aproape de scenariul galben. Incidenţa COVID a depăşit 2 la mie

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, incidenţa Covid în municipiul Cluj-Napoca a ajuns marţi la 2,03 la mia de locuitori.

Autorităţile se pegătesc de scenariul galben, dacă incidenţa nu va scădea până joi.

„Aşa cum am procedat în cazul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale, intrăm într-o perioadă de observaţie de 48 de ore, conform HG, iar dacă nici joi nu va scădea sub 2/1000, vom convoca CJSU şi începând cu ziua de vineri trecem în scenariul galben”, a declarat Tasnadi Istvan-Szilard, prefectul judeţului Cluj.

Conform datelor oficiale, incidenţa în judeţul Cluj este de 1,6 la mie, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 134 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici