Cluj: Peste 150 de Moşi Crăciun pe biciclete au dus cadouri copiilor cu deficienţe de auz şi vedere - FOTO

Peste 150 de persoane îmbrăcate în costume de Moş Crăciun au participat, duminică, la un marş pe biciclete pe străzile municipiului Cluj-Napoca şi au dus cadouri pentru elevii a două licee speciale de deficienţi de auz şi vedere.

333 afișări
Imaginea articolului Cluj: Peste 150 de Moşi Crăciun pe biciclete au dus cadouri copiilor cu deficienţe de auz şi vedere - FOTO

Cluj: Peste 150 de Moşi Crăciun pe biciclete au dus cadouri copiilor cu deficienţe de auz şi vedere - FOTO (Imagine: Vasile Măgrădean/Mediafax Foto)

Participanţii la acţiune s-au adunat, duminică, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, şi au pregătit aproape cinci sute de pachete pentru copiii de la liceele speciale pentru deficienţi de auz şi vedere, după care au pornit pe biciclete pe străzile din zona centrală spre cele două unităţi de învăţământ, însoţiţi de agenţi de la Poliţia Rutieră.

Kertesz Levente, organizatorul acţiunii din partea asociaţiei “Clujul pedalează”, a declarat că pachetele conţin dulciuri, jucării şi rechizite speciale.

“În cadrul acţiunii organizate de ciclo-moşii din Cluj-Napoca am strâns 490 de pachete cu cadouri pentru copiii de la liceele cu deficienţe de auz şi vedere din municipiu, dar şi de la o şcoală specială pentru copii şi deficienţe de auz. Este o acţiune de suflet, prin care dorim să ajutăm copiii care au nevoie de un dram de bucurie în plus, mai ales pe perioada sărbătorilor. În pachete am pus rechizite special pentru aceşti copii, dulciuri, jucării”, a spus Kertesz.

Potrivit acestuia, în 21 decembrie, asociaţia pe care o reprezintă va organiza o acţiune de strângere de fonduri pentru cumpărarea unei imprimante Braille, necesară Liceului pentru copii cu deficienţe de vedere Cluj-Napoca.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici