Cluj: Peste 2.000 de copii - la cel mai mare dans sincron din România

Peste două mii de copii de la 20 de şcoli şi licee din Cluj-Napoca au participat, vineri seară, în Piaţa Unirii, la cel mai mare dans sincron din România, în cadrul Zilelor Clujului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

339 afișări
Imaginea articolului Cluj: Peste 2.000 de copii - la cel mai mare dans sincron din România

Cluj: Peste 2.000 de copii - la cel mai mare dans sincron din România

Peste 2.000 de copii de la 20 de şcoli şi licee din Cluj-Napoca, împărţiţi în echipe, s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Unirii, şi au participat la cel mai mare dans sincron din România, acţiunea având o durată de circa 10 minute.

”Evenimentul KID's STrythm by Koobic Fitness, o platformă de fitness, a fost proiectul copiilor la Zilele Clujului, iar aceştia au participat la cel mai mare dans sincron din România. Au fost 20 de echipe cu peste 2.000 de copii de la 20 de şcoli şi licee din Cluj-Napoca pasionaţi de mişcare şi dornici de implicare în proiectele comunităţii lor”, au spus organizatorii manifestării.

La finalul dansului sincron, tunuri speciale au împrăştiat în piaţă confetti colorate şi au fost aruncate în mulţimea de copii zeci de mingi colorate de mari dimensiuni.

Zilele Clujului se desfăşoară în perioada 19 - 22 mai.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici