Cluj: Un bărbat şi-a ţinut tatăl mort, timp de o lună şi jumătate, într-o şură

Un bărbat din localitatea clujeană Căianu este cercetat de poliţişti după ce şi-a ţinut tatăl mort, timp de o lună şi jumătate, într-o şură, cel mai probabil pentru a-i încasa pensia.

284 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un bărbat şi-a ţinut tatăl mort, timp de o lună şi jumătate, într-o şură

Cluj: Un bărbat şi-a ţinut tatăl mort, timp de o lună şi jumătate, într-o şură

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Purdea, a declarat, joi, că un bărbat din localitatea clujeană Căianu este cercetat de poliţişti după ce a ţinut cadavrul tatălui, timp de aproximativ o lună şi jumătate, într-o ladă pe care a pus-o în şură.

Conform sursei citate, din primele cercetări rezultă că bărbatul ar fi făcut acest lucru pentru a încasa pensia tatălui său decedat.

Totul a fost descoperit de o rudă a celor doi, care a anunţat Poliţia.

Marţi seară, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj, iar în urma necropsiei medicii legişti au stabilit că nu există urme de violenţă pe cadavru, astfel că nu există suspiciuni de omor.

Conform legiştilor, cadavrul se afla în stare avansată de putrefacţie, iar din această cauză nu s-a putut stabili cauza morţii.

Medicii legişti mai spun că decesul a avut loc, cel mai probabil, la începutul lunii iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici