CNADNR: Transport agabaritic pe Litoral şi Autostrada Soarelui, iar circulaţia va fi întreruptă timp de câteva zile

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale îi informează, vineri, pe conducătorii auto că un transport agabaritic va pleca din zona Litoralului şi circulaţia va fi întreruptă temporar şi local între Vama Veche - Pod nou Agigea - A2 - Drajna - Călăraşi, până miercuri, 24.08.2016.

24496 afișări
Imaginea articolului CNADNR: Transport agabaritic pe Litoral şi Autostrada Soarelui, iar circulaţia va fi întreruptă timp de câteva zile

CNADNR: Transport agabaritic pe Litoral şi Autostrada Soarelui, circulaţia va fi întreruptă timp de câteva zile

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA anunţă printr-un comunicat utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că până în data de 24.08.2016 se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberată autorizaţie specială de transport.

Traseul este: DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Călăraşi.

"Convoiul va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere. Detalii privind desfăşurarea transportului (perioade şi sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34", se mai spune în comunicatul CNADNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici