VIDEO  CNAIR promite că Varianta de Ocolire Sfântu Gheorghe se deschide vara aceasta

Stadiul de realizare a investiţiei la Varianta de Ocolire a oraşului Sfântul Gheorghe este aproximativ 60%, iar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) promite că traficul se va deschide în vara acestui an.

205 afișări
Imaginea articolului CNAIR promite că Varianta de Ocolire Sfântu Gheorghe se deschide vara aceasta

CNAIR promite că Varianta de Ocolire Sfântu Gheorghe se deschide vara aceasta

CNAIR a publicat miercuri noi imagini de pe Varianta de Ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe.

A fost finalizată montarea grinzilor metalice pe primul pasaj peste calea ferată.

În prezent se lucrează la montarea grinzilor metalice pe cea mai lungă structură de pe traseu, un pasaj de 526 m peste calea ferată şi râul Olt.

În ultimele săptămâni a fost montată o parte din parapetul de siguranţă.

Constructorul intenţionează să reia inclusiv asfaltările, dacă vor permite condiţiile meteo.

„Lucrările avansează şi la clădirile din zona parcărilor şi din cadrul Centrului de Întreţinere şi Coordonare. Stadiul de realizare a investiţiei este aproximativ 60% iar traficul pe VO Sfântu Gheorghe se va deschide în vara acestui an”, potrivit unei postări a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, pe pagina de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici