CNAIR: S-au reluat lucrările pentru finalizarea construcţiei A0 Sud între A2 şi DN5

Au fost reluate, joi, lucrările pentru finalizarea construcţiei A0 Sud între A2 şi DN5, a anunţat joi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

759 afișări
Imaginea articolului CNAIR: S-au reluat lucrările pentru finalizarea construcţiei A0 Sud între A2 şi DN5

Potrivit companiei, antreprenorul turc a mobilizat joi 217 muncitori, 73 de utilaje specializate şi 51 de autobasculante pe şantierele celor două loturi ale AO Sud, în lungime totală de 33,23 km.

Aici se execută lucrări de aşternere a mixturilor asfaltice pe pasajul Berceni peste A0, de montare parapete şi trasare marcaje rutiere pe sectorul cuprins între DN5 şi DN4, de turnare beton pe acostamentele rampelor, de executare a unor elemente ale şanţurilor pentru scurgerea apelor şi de montare a elementelor instalaţiilor de iluminat.

Pe lotul 3 (Bragadiru-Joiţa), între DN6 şi A1 (17,96 km), antreprenorul grec va relua lucrările în data de 8 ianuarie.

„Stadiile fizice ale lucrărilor pe cele 3 loturi ale sectorului sudic al A0 (51,19 km) sunt următoarele: Lotul 1 (Glina - Vidra): 82,93%, Lotul 2 (Vidra - Bragadiru): 99,30%, Lotul 3 (Bragadiru – Joiţa): 56,60%”, a anunţat CNAIR.

Valoarea totală a contractelor finanţate prin fonduri europene nerambirsabile depăşeşte 2,4 miliarde de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici