CNAIR: Taxa de pod de la Feteşti este obligatorie

CNAIR precizează că taxa de pod de la Feteşti este, în acest moment, obligatorie.

631 afișări
Imaginea articolului CNAIR: Taxa de pod de la Feteşti este obligatorie

Referitor la suspendarea achitării taxei de pod de la Feteşti, CNAIR precizează că taxa este obligatorie, având în vedere faptul că pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice.

Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de contraventie).

CNAIR va comunica momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţa, miercuri, că taxa de la Feteşti ar putea fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea, cel mai probabil până la începutul lunii august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici