Video Cocaină de peste 60.000 de euro, ascunsă într-un colet expediat din Spania

Un bărbat a fost prins de poliţiştii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, cu cocaină de peste 60.000 de euro, ascunsă într-un colet expediat din Spania, acesta fiind arestat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.

35 afișări

Poliţia Română informează, joi, că, în ultimii trei ani, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar fi procurat din Spania şi a distribuit în Bucureşti aproximativ 20 de kilograme de cocaină obţinând beneficii importante. Drogurile erau distribuite în cercurile frecventate de persoane cu posibilităţi materiale peste medie, precum şi în cluburi şi localuri.

Joi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală au dispus reţinerea lui Ionel G., pentru trafic ilicit de droguri de mare risc şi trafic ilicit internaţional de droguri de mare risc.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, suspectul a fost prins în flagrant delict transportând în Bucureşti cantitatea de 570 grame de cocaină, cu un grad ridicat de puritate, drogurile fiind disimulate într-un colet primit de acesta din Spania.

Valoarea acestor droguri vândute en-detail este de aproximativ 60.000 de euro.

Bărbatul a fost monitorizat, iar în urma cercetărilor derulate în ultimele cinci luni a rezultat că inculpatul procurat din Spania şi a distribuit în Bucureşti o mare cantitate de cocaină în medii frecventate de persoane cu posibilităţi materiale peste medie, precum şi în cluburi şi localuri, spune DIICOT.

Autoturismul cu care se deplasa suspectul, a cărui valoare se ridică la aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat şi s-a propus instituirea sechestrului asiguratoriu. De asemenea, aceeaşi măsură se va propune şi pentru un imobil şi alt autoturism aparţinând bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici