Cod galben de furtună, vijelie şi grindină în judeţul Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, miercuri, o avertizare Cod galben cu o durată de două ore, pentru judeţul Cluj, valabilă între orele 12.10-14.10, când sunt prognozate intensificări ale vântului, grindină şi ploi.

33 afișări
Imaginea articolului Cod galben de furtună, vijelie şi grindină în judeţul Cluj

Cod galben de furtună, vijelie şi grindină în judeţul Cluj (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Prefecturii Cluj, Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare Cod galben cu o durată de două ore pentru judeţul Cluj, valabilă între orele 12.10-14.10.

Fenomenele vizate sunt furtuni, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici şi medii, precum şi ploi, care pot depăşi pe arii restrânse 20-25 de litri pe metri pătraţi.

Ploile pot depăşi, izolat, până la 40 de litri pe metrul pătrat, se arată în documentul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici