Cod galben de ploi pentru Vâlcea şi Maramureş şi de ceaţă pentru Covasna şi Harghita

Meteorologii au emis, miercuri, o atenţionare cod galben de ploi şi grindină pentru judeţul Vâlcea, în vigoare până la ora 9.15. De asemenea, au fost emise avertizări cod galben de ploi pentru judeţul Maramureş şi de ceaţă pentru judeţele Covasna şi Harghita.

195 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ploi pentru Vâlcea şi Maramureş şi de ceaţă pentru Covasna şi Harghita

Cod galben de ploi pentru Maramureş şi de ceaţă pentru Covasna şi Harghita

În Vâlcea, se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse ce vor depăşi 15-20 l/mp şi grindină de mici dimensiuni. Atenţionarea cod galben de ploi şi grindină pentru judeţul Vâlcea este în vigoare până la ora 9.15.

Zonele vizate sunt Râmnicu Vâlcea, Băile Olăneşti, Brezoi, Călimăneşti, Ocnele Mari, Berislăveşti, Boişoara, Budeşti, Bujoreni, Câineni, Dăeşti, Goleşti, Milcoiu, Muereasca, Perişani, Racoviţa, Runcu, Sălătrucel, Titeşti şi Vlădeşti.

Până la ora 8.15, în Maramureş au fost anunţate averse care vor cumula local 25 l/mp şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În judeţele Covasna şi Harghita, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Atenţionarea cod galben pentru judeţele Covasna şi Harghita este în vigoare până la ora 9.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici