COD GALBEN de ploi torenţiale până la ora 21.00. HARTA zonelor afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare de Cod galben de ploi abundente, ninsori şi intensificări ale vântului, pentru Sud-Estul şi centrul ţării, valabilă pentru perioada 04 mai, ora 09:30 - 04 mai, ora 21:00.

3861 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ploi torenţiale până la ora 21.00. HARTA zonelor afectate

COD GALBEN de ploi până la ora 21.00. HARTA zonelor afectate

În intervalul menţionat, în Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Moldovei va continua să plouă şi vor mai fi cantităţi de apă de 15...20 l/mp. La munte, în special la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de ninsoare, iar în zona Carpaţilor Meridonali şi de Curbură se vor cumula în jurul a 10 l/mp.

În zonele atenţionate, vântul va avea intensificări temporare cu viteze de 55...65 km/h, iar pe crestele montane rafalele vor depăşi 70 km/h.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici