COD GALBEN de vânt puternic în mai multe judeţe, în această noapte seara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis atenţionări cod galben de vânt puternic pentru zone înalte din judeţe din Moldova şi Transilvania, valabile joi seara.

1079 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt puternic în mai multe judeţe, în această noapte seara

COD GALBEN de vânt puternic în judeţe din Moldova şi Transilvania, joi seara

Potrivit ANM, este cod galben până la ora 1 în judeţul Suceava, unde la peste 1.800 de metri vor fi intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăşi 80 – 90 de km/h.

De asemenea, tot până la ora 1 este cod galben de vânt în judeţele Bistriţa şi Maramureş, unde la altitudini de peste 1.800 de metri vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge şi depăşi 90 - 100 km/h.

În zonele vizate de codul galben de vânt va fi şi transport de zăpadă, ceea ce va reduce vizibilitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici