Cod portocaliu de furtună în judeţul Contanţa

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de furtună pentru zona din judeţul Constanţa delimitată de localităţile Cernavoda, Seimeni, Siliştea, Totoman şi Mircea Vodă, valabilă până la ora 21.10.

1904 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de furtună în judeţul Contanţa

Cod portocaliu de furtună în judeţul Contanţa (Imagine: Alexandru Raita/Mediafax Foto)

În arealul menţionat se semnalează cantităţi de precipitaţii care vor depăşi 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de medii şi mari dimensiuni, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici