COD PORTOCALIU de ploi şi vijelii în în mai multe judeţe

Metereologii au emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii în judeţele Harghita, Iaşi, Neamţ, Vaslui şi Covasna, valabilă pentru următoarea oră.

2123 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de ploi şi vijelii în în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu pentru mai multe localităţi din judeţul Harghita, fiind semnalate intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie ce vor depăşi la rafală 90 de kilometri pe oră, frecvente descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni.

În judeţele Iaşi, Neamţ şi Vaslui sunt posibile averse care vor cumula local 15 - 20 de litri pe metrul pătrat.

Şi localităţi din Covasna sunt posibile intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie ce vor depăşi 90 de kilometrin pe oră, frecvente descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici