Cod roşu de ploi, grindină şi vijelii în judeţul Mehedinţi

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare Cod roşu de ploi toreanţiale, grindină de dimensiuni mari şi medii şi vijelii pentru mai multe localităţi din judeţul Mehedinţi.

327 afișări
Imaginea articolului Cod roşu de ploi, grindină şi vijelii în judeţul Mehedinţi

Cod roşu de ploi, grindină şi vijelii în judeţul Mehedinţi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare Cod roşu pentru localităţile Vânju Mare, Bâcleş, Pădina, Poroina Mare din judeţul Mehedinţi.

Potrivit specialiştilor, în aceste zone se vor semnala averse torenţiale ce vor cumula 50-60 l/mp, grindină de dimensiuni medii si mari, vijelie şi frecvente descărcări electrice.

Avertizarea este în vigoare până la ora 22.15.

Avertizări Cod roşu de ploi şi grindină au mai fost emise duminică de meteorologi pentru localităţi din judeţele Timiş, Arad, Bacău şi Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici