Cod roşu pe Prut, până luni la ora 16.00

Hidrologii au instituit avertizare de Cod roşu pe râul Prut, valabilă până luni, ora 16.00, prognoza hidrologică luând în calcul şi staţiile în aval de acumularea Stânca Costeşti, unde debitul deversat ar putea ajunge la aproximativ 470 de metri cubi pe secundă.

15 afișări
Imaginea articolului Cod roşu pe Prut, până luni la ora 16.00

Cod roşu pe Prut, până luni la ora 16.00

"Având în vedere debitele deversate din acumularea Stânca Costeşti şi propagarea acestora pe sectorul aval se actualizează Avertizarea Hidrologică din 19 iulie", precizează Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Astfel, instituţia arată că se se menţine Cod roşu pe Prut pe sectorul Fălciu-Dunăre, aferent judeţelor Vaslui şi Galaţi, precum şi Cod galben pe sectoarele Ungheni şi Drănceni-Fălciu, aferente judeţelor Botoşani, Iaşi şi Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici