Codul galben de ninsori, prelungit cu opt ore pentru zece judeţe din sud-estul ţării

Meteorologii au decis, marţi după-amiază, prelungirea codului galben de ninsori cu încă opt ore, de miercuri dimineaţă de la ora 6.00 până în după-amiaza aceleiaşi zile, la ora 14.00, pentru zece judeţe din sud-estul ţării, Capitala nefiind printre acestea.

14 afișări
Imaginea articolului Codul galben de ninsori, prelungit cu opt ore pentru zece judeţe din sud-estul ţării

Codul galben de ninsori, prelungit cu opt ore pentru zece judeţe din sud-estul ţării (Imagine: George Noaptes/Mediafax Foto)

"După ora 6.00 a zilei de 20.01.2010 (miercuri, n.r.), până la ora 14.00, vor rămâne sub atenţionare meteo cod galben judeţele Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa", a anunţat, marţi, Administraţia Naţională de Meteorologie.

Codul galben emis, luni, şi valabil până miercuri dimineaţă inclusiv în Capitală rămâne în vigoare, mai precizează ANM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici