CODUL GALBEN de ploi va fi ridicat. Precipitaţiile vor fi semnificative pe arii restrânse

Codul galben de ploi va fi ridicat la nivel naţional la ora 18.00, cu excepţia judeţelor Mehedinţi, Caraş-Severin, Botoşani şi Suceava, ceea ce nu înseamnă că ploile vor înceta, ci că vor fi cantităţi importante de precipitaţii, dar pe arii restrânse, a anunţat, la Guvern, la comandamentul pentru inundaţii, conducerea ANM.

176 afișări
Imaginea articolului CODUL GALBEN de ploi va fi ridicat. Precipitaţiile vor fi semnificative pe arii restrânse

CODUL GALBEN de ploi va fi ridicat, dar ploile vor fi semnificative pe arii restrânse

Aceste cantităţi importante de precipitaţii, prognozate pentru zilele de vineri şi sâmbătă pe anumite zone, nu vor putea fi anunţate decât prin avertizări imediate, a precizat conducerea Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Datele ANM indică astfel că vremea va fi în continuare instabilă.

Premierul Victor Ponta, prezent la comandament, a arătat că, deocamdată, nu există cazuri de oameni în pericol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici