Codul portocaliu de inundaţii pe Dunăre rămâne în vigoare până luni

Avertizarea cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre rămâne valabilă până luni, pe sectorul Hârşova-Brăila al fluviului, restul cursului românesc fiind, pentru încă o săptămână, sub avertizare cod galben, potrivit reactualizării prognozei hidrologice date publicităţii vineri.

20 afișări
Imaginea articolului Codul portocaliu de inundaţii pe Dunăre rămâne în vigoare până luni

Codul portocaliu de inundaţii pe Dunăre rămâne în vigoare până luni

Conform unui comunicat al Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), avertizarea Cod portocaliu pe Dunăre, pe sectorul Hârşova - Brăila (judeţele Constanţa şi Brăila) se menţine încă trei zile.

De asemenea, se menţine până marţi, codul galben pe sectoarele Bechet - Cernavodă şi Galaţi - Tulcea, avertizarea fiind valabilă de miercuri până vineri pe sectorul Cernavodă - Tulcea şi la Feteşti.

Avertizarea a fost instituită în 28 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici