Colectarea datelor pentru recensământul populaţiei se prelungeşte. Ar fi trebuit să se desfăşoare până în 17 iulie

Colectarea datelor pentru recensământul populaţiei se prelungeşte până pe 24 iulie.

6650 afișări
Imaginea articolului Colectarea datelor pentru recensământul populaţiei se prelungeşte. Ar fi trebuit să se desfăşoare până în 17 iulie

Conform Hotărârii nr.12/2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor din România în anul 2021, perioada de colectare a datelor de către recenzori prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor) se prelungeşte până în data de 24 iulie 2022.

Institutul Naţional de Statistică (INS) a anunţat că aproape 47% din populaţia ţintă s-a autorecenzat din 14 martie până în 27 mai, în prima etapă.

Etapa de recenzare pe teren ar fi trebuit să se desfăşoare până în 17 iulie. Practic, din 31 mai până în 17 iulie ar fi trebuit să fie etapa de colectare a datelor de recensământ, prin interviu faţă-în-faţă, numai cu ajutorul tabletelor, chestionarul de recensământ fiind identic cu cel din etapa de autorecenzare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici