#COLECTIV: Restricţii de trafic în Capitală pentru evenimente de comemorare

Traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe artere din Capitală, duminică, între orele 09.30 – 23.00, pentru desfăşurarea activităţilor de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv.

1356 afișări
Imaginea articolului #COLECTIV: Restricţii de trafic în Capitală pentru evenimente de comemorare

#COLECTIV: Restricţii de trafic în Capitală pentru evenimente de comemorare

Circulaţia rutieră va fi restricţionată progresiv, pe strada Bucur, între Strada Gârle, Strada Verzişori şi străzi care converg spre strada Piaţa Bucur, între orele 12.00 – 23.00, în funcţie de numărul participanţilor la activităţile de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv, care vor avea loc în zona de acces Fabrica Pionierul – Piaţa Bucur, informează Poliţia Rutieră.

Pentru comemorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv sunt programate două marşuri, duminică, 30 octombrie. Un marş tăcut va începe la ora 13.00, autorizaţia fiind valabilă până la ora 16.00. Pentru al doilea eveniment, oamenii se vor strânge în Piaţa Universităţii la ora 14.00, de unde vor pleca către Colectiv.

Tot duminica, la ora 12.00, Asociaţia Colectiv GTG 3010 inaugurareză un monumentul ridicat în amintirea celor 64 de tineri decedaţi în urma incendiului, în piaţeta din faţa fostului club Marş 2 Colectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici