Coliziune între două microbuze şi un autoturism, trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale

  • O coliziune între un autoturism şi două microbuze de transport persoane a avut loc în Mediaş, jud. Sibiu.
  • În fiecare microbuz se aflau câte 8 pasageri şi şoferul
  • Două persoane aflate într-unul dintre microbuze au fost transporate la spital, conştiente, informează Poliţia şi serviciul de ambulanţă.
99 afișări
Imaginea articolului Coliziune între două microbuze şi un autoturism, trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale

Coliziune între două microbuze şi un autoturism, trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale

O coliziune între un autoturism şi două microbuze de transport persoane a avut loc în Mediaş, jud. Sibiu. În fiecare microbuz se aflau câte 8 pasageri şi şoferul. Două persoane aflate într-unul dintre microbuze au fost transporate la spital, conştiente, informează Poliţia şi serviciul de ambulanţă.

Poliţiştii rutieri sunt la faţă locului şi efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident. Traficul în zona este îngreunat.

Serviciul de ambulanţă a trimis la locul accidentului, în Mediaş, pe str Gării, un echipaj de tip B. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. SAJ Sibiu a transportat la CPU Mediaş două victime, bărbaţi de 45, respectiv 47 de ani. Primul
prezintă traumatusm toracic anterior iar cel de-al doilea TCC acut închis. Ambele victime sunt în stare stabilă.

La intervenţie participa şi un echipaj ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
auto,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici