Coloană de maşini pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Săruleşti, pe sensul de mers către Capitală, din cauza unor lucrări. S-a format o coloană de maşini şi se circulă cu 40-50 de kilometri pe oră.

193 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală

Coloană de maşini pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 49, în zona localităţii Săruleşti, pe sensul de mers către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie, în zona lucrărilor la partea carosabilă, de pe prima bandă şi cea de urgenţă, semnalizate corespunzător.

În zonă s-a format o coloană de autovehicule care circulă pe a doua bandă, cu o viteză de rulare de 40-50 km/h.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici