Coloane de maşini în trafic pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui, la staţia de taxare Feteşti

Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloane, sâmbătă, pe Valea Prahovei, la Comarnic viteza de deplasare fiind de 30 – 40 de km/h. Şi pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral, este aglomeraţie, mai ales la staţia de taxare Feteşti, din cauza şoferilor care vor să plătească taxa de pod la ghişeu.

92 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini în trafic pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui, la staţia de taxare Feteşti

Coloane de maşini în trafic pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui, la staţia de taxare Feteşti

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Prahova, pe DN 1 Ploieşti –Braşov, la Comarnic, se circulă în coloană, pe urcare, viteza de deplasare fiind de 30-40km/h.

De asemenea, în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens.

Se circulă îngreunat la ieşirea de pe autostrada A4 şi intrarea pe DN39, la Agigea, unde este capacitate redusă de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă.

Între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt, ridicate pe sensul de mers către litoral. Pe celălalt sens, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenţă – traficul normal.

Aglomerat este şi la staţia de taxare de la Feteşti, din cauza faptului că mulţi şoferi preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghişeul destinat achitării pe loc a tarifului.

Poliţiştii le amintesc şoferilor că prin staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici