Coloane de maşini pe DN 1, pe ambele sensuri de mers

Traficul rutier se desfăşura cu dificultate, vineri după-amiază, pe Drumul Naţional 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei şi între acestea formându-se coloane de maşini, iar şoferii fiind nevoiţi să circule cu cel mult 30 de kilometri la oră.

17 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe DN 1, pe ambele sensuri de mers

Coloane de maşini pe DN 1, pe ambele sensuri de mers (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, vineri după amiază, circulaţia pe DN 1 era îngreunată din cauza numărului mare de autovehicule, formându-se coloane în special între staţiunile Sinaia şi Buşteni, pe ambele sensuri de mers.

Autovehiculele circulă bară la bară, iar viteza de deplasare a acestora nu depăşeşte 30 de kilometri pe oră în zona menţionată.

Conform sursei citate, traficul este aglomerat pe ambele sensuri de mers, însă camerele de supraveghere ale dispeceratului au înregistrat un număr foarte mare de autovehicule care urcau către munte.

Poliţiştii au precizat că vineri, între orele 8.00 şi 13.00, aproape 8.000 de maşini au tranzitat DN 1, pe tronsonul Comarnic - Azuga, în jur de 5.500 dintre acestea circulând pe sensul de mers Bucureşti - Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici