Coloane de maşini pe drumul de întoarcere de pe litoral (Video)

Circulaţia rutieră pe principalele drumuri naţionale din judeţul Constanţa se desfăşoară cu dificultate, duminică seară, din cauza numărului mare de turişti care pleacă de pe litoralul românesc.

22 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe drumul de întoarcere de pe litoral (Video)

Coloane de maşini pe drumul de întoarcere de pe litoral

Şeful Serviciului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Tudorel Dogaru, a declarat că în ultimele ore au crescut valorile de trafic pe DN 39 Mangalia – Constanţa şi pe DN 22 C Constanţa – Cernavodă, dar nu s-au înregistrat blocaje în trafic sau alte probleme deosebite.

Astfel, în prezent, se circulă în coloană în zona Eforie Nord şi între localităţile Poarta Albă şi Castelu, iar mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere Constanţa se află pe rutele cele mai aglomerate şi dirijază traficul.

Poliţiştii se aşteaptă ca circulaţia să se desfăşoară îngreunat până spre miezul nopţii, când traficul ar putea reveni la normal după ce turiştii vor fi plecat către case. Sursa citată a mai spus că duminică, începând cu ora 19.00, traficul pe principalele drumuri naţionale din judeţul Constanţa este supravegheat şi de un elicopter al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative pentru depistarea cu rapiditate a eventualelor probleme ce pot apărea.

Peste 100.000 de turişti s-au aflat la sfârşitul acestei săptămâni pe litoral, cei mai mulţi dintre ei preferând staţiunea Mamaia, unde sunt ocupate toate camerele din hoteluri şi vile. Locuri de cazare se mai găsesc în staţiunile din sudul litoralului, unde gradul de ocupare a fost în acest week-end de 70 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici