Comisar de poliţie de la Sibiu, prins în flagrant luând mită, reţinut de DNA

Un comisar de poliţie din cadrul Biroului Rutier al IPJ Sibiu a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp de lua mită 1.800 de lei, pentru a interveni într-un dosar pe care îl instrumenta. Poliţistul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

1928 afișări
Imaginea articolului Comisar de poliţie de la Sibiu, prins în flagrant luând mită, reţinut de DNA

Comisar de poliţie de la Sibiu, prins în flagrant luând mită, reţinut de DNA

Constantin Crăciun, comisar la Biroul Rutier Sibiu, a fost reţinut, de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia, după ce, joi, a fost prins în flagrant luând mită.

Potrivit comunicatului DNA transmis vineri, Constantin Crăciun a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 Euro, pentru intervenţia într-un dosar penal pe care îl avea repartizat spre instrumentare.

„În baza acestei înţelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofiţerul de poliţie a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, se arată în comunicatul DNA.

Comisarul de poliţie va fi prezentat, vineri, Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici