Comisarul european pentru gestionarea crizelor vine în România

  • Comisarul european pentru ajutor umanitar şi gestionarea crizelor, Janez Lenarčič, vine în România.
  • El va vizita hubul de protecţie civilă din Suceava şi punctul de trecere a frontierei de la Siret.
1320 afișări
Imaginea articolului Comisarul european pentru gestionarea crizelor vine în România

Potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, comisarul Janez Lenarčič se va întâlni cu premierul Nicolae Ciucă, dar şi ministrul de Interne Lucian Bode şi cu Raed Arafat.

Miercuri, la Suceava, comisarul va vizita centrul de protecţie civilă şi punctul de trecere a frontierei Siret.

Joi, acesta se va întâlni la Bucureşti cu autorităţile locale, ONG-urile şi voluntarii care colaborează pentru a primi refugiaţi. De asemenea, va vizita Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei - CNCCI Ciolpani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici