Comisarul Fărcăşanu, cercetat pentru favorizarea infractorului, arestat pentru 29 de zile

Comisarul Florea Fărcăşanu, de la Serviciul Antidrog al Sectorul 4 Bucureşti, suspectat că vindea informaţii unor clanuri interlope care se ocupau cu traficul de droguri, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seară, de instanţa Curţii de Apel Bucureşti (CAB).

219 afișări
Imaginea articolului Comisarul Fărcăşanu, cercetat pentru favorizarea infractorului, arestat pentru 29 de zile

Comisarul Fărcăşanu, cercetat pentru favorizarea infractorului, arestat pentru 29 de zile

Decizia poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Florea Fărcăşanu a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind suspectat că vindea informaţii unor clanuri interlope care se ocupau cu traficul de droguri, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, comisarul Fărcăşanu a vândut de mai multe ori informaţii clanului Spoitoru din Capitală, el fiind cercetat pentru favorizarea infractorului.

Sursele citate nu au putut preciza sumele de bani primite de comisar de la interlopi, arătând că DIICOT nu a investigat modul în care a primit aceşti bani, ci doar scurgerile de informaţii care plecau de la acesta la membrii clanului Spoitoru.

Astfel, au menţionat sursele citate, dosarul va fi disjuns, iar partea referitoare la primirea de bani şi eventuale bunuri va fi investigată de Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar distinct.

Comisarul a fost audiat, joi dimineaţă, de procurorii DIICOT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici