Comisia de Control SRI ar putea începe săptămâna viitoare audierea celor 65 din lista lui Dragomir

Comisia SRI ar putea începe, chiar de săptămâna viitoare, audierea unor persoane indicate de fostul angajat SRI, Daniel Dragomir. Lista prezentată de acesta conţine 65 de nume, printre care jurnalişti, politicieni sau oameni din justiţie.

157 afișări
Imaginea articolului Comisia de Control SRI ar putea începe săptămâna viitoare audierea celor 65 din lista lui Dragomir

Comisia de Control SRI ar putea începe săptămâna viitoare audierea celor 65 din lista lui Dragomir

Preşedintele Comisiei de Control, Claudiu Manda, a declarat că Daniel Dragomir va fi invitat şi a treia oară în faţa comisiei, deoarece nu au fost epuizate toate temele. Pe de altă parte ar putea începe audierea persoanelor indicate de Dragomir.

"Îl vom audiat din nou pentru că nu am parcurs tot ce avea să ne spună. De săptămâna viitoare e posibil să audiem şi persoanele implicate. Nu am finalizat canalele din justiţie şi din media", a declarat Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de Control SRI.

Printre cele 65 de persoane invocate de fostul angajat SRI Daniel Dragomir, care ar putea proba afirmaţiile lui, sunt 11 jurnalişti, 15 politicieni, dar şi 12 persoane din Justiţie.

Totodată, la audierea de marţi, Dragomir a vorbit despre un fost angajat din Ministerul Justiţiei, dispus să dea detalii în faţa comisiei de control.

"Ne-a vorbit de un fost secretar de stat din ministerul Justiţiei, o persoană din presă şi încă o persoană din Justiţie, din zona Parchetelor care cunosc date, elemente pe care le putem avea în discuţia cu acestea, să ne poată să ne facă să concluzionăm lucrurile pe care domnia sa le prezintă", a spus Claudiu Manda.

Preşedintele Comsiei SRI a refuzat să dea însă detalii despre persoanele în cauză, invocând statutul comisiei şi legislaţia.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici