Compania Naţională a Huilei va angaja personal începând din toamnă

Compania Naţională a Huilei (CNH) Petroşani va angaja, începând din luna septembrie, persoane în domeniul minier, în locul celor care ies în această perioadă din sistem, fie că au ajuns la vârsta pensionării, fie din alte motive, şi vor fi încadraţi tineri care să lucreze efectiv în producţie.

2 afișări
Imaginea articolului Compania Naţională a Huilei va angaja personal începând din toamnă

Compania Naţională a Huilei va angaja personal începând din toamnă

Potrivit directorului general al CNH, Daniel Surulescu, compania intenţionează să încadreze în câmpul muncii persoane tinere apte pentru activitatea de subteran, dar numărul acestora nu va depăşi 30 pentru anul 2007.

Conform sursei citate, angajaţii care vor intra în sistem vor fi încadraţi, preponderent, în producţie, respectiv la locuri de muncă de producţie efectivă a cărbunelui.

"Nu vom face angajări ca pe timpuri, de sute de oameni. O comisie din cadrul CNH va selecta angajaţii, criteriul prioritar fiind cel reprezentat de proba de lucru, fiindcă avem nevoie de oameni apţi pentru ceea ce oferă subteranul", a adăugat Surulescu.

La CNH Petroşani nu au mai fost făcute angajări încă din anii ‘90, domeniul minier restructurându-se în mai multe etape începând de atunci, astfel că în anul 2007 mai există puţin peste 11.500 de angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici