Complexul „Băile Sărate Ocna Mureş”, mândria liberalilor

„Băile Sărate Ocna Mureş” este un exemplu de succes al administraţiilor locale liberale, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, după ce a vizitat, duminică, acest complex.

2246 afișări
Imaginea articolului Complexul „Băile Sărate Ocna Mureş”, mândria liberalilor

FOTO: Facebook Băile Sărate Ocna Mureş

„Am văzut astăzi (duminică - n.r.) complexul balnear Baile Sarate Ocna Mures, o investiţie derulată de administraţiile liberale de la nivel local începutul lui 2023, baza de tratament şi agrement a fost profitabilă încă din primul an de funcţionare, având perspective solide de a fi pe plus şi în acest an. Prin conlucrarea Consiliului Judeţean Alba cu Consiliul Local Ocna Mureş, acest complex balnear a revenit pe harta turismului naţional, după mulţi ani de uitare şi degradare”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El afirmă că, anul trecut, peste 250.000 de vizitatori s-au bucurat de beneficiile apelor de aici.

„Cu fonduri europene, se vor finanţa lucrări pentru extindere, îmbunătăţire a calităţii serviciilor şi pentru utilizarea energiei regenerabile. Complexul <Băile Sărate Ocna Mureş> este un exemplu de succes al administraţiilor locale liberale. Creşterea calităţii vieţii, crearea de noi locuri de muncă şi stimularea climatului economic local sunt principalele obiective ale aleşilor PNL”, încheie Ciucă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
ocna mureş,
băi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici