Concediu plătit pentru părinţii care rămân acasă cu cel mic. Decizia Guvernului

  • Vei putea avea zile libere plătite, pentru a sta acasă cu copilul, până pe 12 iunie
  • Guvernul a reglementat decizia, azi, printr-o ordonanţă de urgenţă
  • Şcolile rămân închise până la finalul anului, Învăţământul continuă în online
4328 afișări
Imaginea articolului Concediu plătit pentru părinţii care rămân acasă cu cel mic. Decizia Guvernului

Concediu plătit pentru a sta acasă cu copilul până pe 12 iunie. Decizia Guvernului

Veşti bune! Vei putea sta acasă, cu copilul, până pe 12 iunie. Guvernul a luat decizia de prelungire a măsurii de acordare de zile libere plătite pentru părinţi pe perioada suspendării cursurilor. Din cauza epidemiei de covid-19, copilul tău va trebui să încheie anul şcolar de la distanţă. Învăţământul continuă în mediul online.
 
În aceeaşi ordonanţă de urgenţă, Guvernul a decis alocarea unei sume suplimentare pentru decontarea concediilor medicale pentru persoanele aflate în carantină şi persoanele infectate cu covid-19.
Consultaţiile medicale vor continua de la distanţă, iar decontarea acestor servicii se va putea face fără folosirea fizică a cardului de sănătate, potrivit deciziilor adoptate astăzi de Executiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici