Concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate zilele viitoare în România

Guvernul informează că, în următoarele zile, deasupra României, concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate.

839 afișări
Imaginea articolului Concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate zilele viitoare în România

Concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate zilele viitoare în România

Datele furnizate de Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus arată că în următoarele zile, deasupra României, concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate.

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, la nivelul României, circulaţia aerului pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică se va realiza predominant dinspre vest- sud-vest spre est- nord-est în regiunile sudice, iar în restul teritoriului se va orienta treptat din sector nord-vestic.

De asemenea, din analiza monitorizării continue a calităţii aerului, transmisă de Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, în intervalul sâmbătă ora 00.00 – duminică ora 12.00 valorile obţinute sunt normale pentru aceasta perioadă şi nu s-au înregistrat depăşiri ale valorilor limită pentru indicatorii măsuraţi la majoritatea staţiilor (inclusiv la staţiile de tip EMEP, amplasate la Fundata – jud. Braşov, Semenic – jud. Caraş Severin şi în Poiana Stampei – jud. Suceava, astfel încât să poată măsura influenţa transportului poluanţilor atmosferici pe distanţe lungi).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici