Concluziile în cazul studentei din Târgu-Jiu, suspectă de coronavirus

2000 afișări
Imaginea articolului Concluziile în cazul studentei din Târgu-Jiu, suspectă de coronavirus

Concluziile în czul studentei din Târgu-Jiu, suspectă de coronavirus

Studenta de la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, care a fost prima suspectă de coronavirus din judeţul Gorj, a fost externată. După infirmarea suspiciunii, tânăra s-a autoizolat la domiciliu. Cursurile vor fi reluate de luni la universitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Studenta care s-a întors, săptămână trecută, din regiunea Lombardia, Italia, la Târgu-Jiu a fost, joi, externată. Aceasta a decis să se autoizoleze la domiciliu.

„Este externată. Este izolată la domiciliu, este vorba despre perioada aceea de 14 zile, fiind inclusă şi perioada de internare. În momentul de faţă, nu mai este nicio persoană izolată la spital", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dumitru Vienescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, cursurile vor fi reluate începând de luni.

Studenta întoarsă din Lombardia a ajuns la spital, luni, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la facultate, iar în aceeaşi zi a fost izolată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Miercuri a fost infirmată suspiciunea de infecţie cu noul coronavirus în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici