Concubina lui Gribenco, audiată de procurori

Concubina lui Serghei Gribenco, unul dintre cei opt suspecţi în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, a fost audiată de procurori şi poliţişti, alături de alte persoane care ar putea avea legătură cu cercul de suspecţi, însă nu s-a dispus reţinerea niciunei persoane.

13 afișări
Imaginea articolului Concubina lui Gribenco, audiată de procurori

Serghei Gribenco

Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov, a confirmat corespondentului MEDIAFAX că prietena lui Gribenco, care locuieşte în imobilul de pe strada Cezar Boliac nr.1 (unde au locuit şi Serghei Gorbunov şi Serghei Gribenco), a fost audiată de procurori, însă nu a precizat când anume.

"A fost audiată şi va mai fi. Ce pot să vă spun este că n-a fost reţinută nicio persoană", a afirmat Diaconu.

În ceea ce-l priveşte pe Serghei Gribenco, aflat în arestul IPJ Braşov de marţi noaptea, Diaconu a precizat că acesta, cel mai probabil, nu va fi audiat nici în cursul zilei de joi.

Serghei Gribenco a fost prins, marţi, într-un imobil din municipiul Ploieşti, în momentul capturării el fiind singur în locuinţă. Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Prahova, comisarul şef Iulian Bach, Gribenco nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins de forţele de intervenţie.

Gribenco era dat în urmărire din 2005 pentru să se sustrăgea executării unei pedepse de patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt şi înşelăciune, cu un prejudiciu de 230 de milioane de lei.

Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat, după prinderea lui Gribenco, că acesta este "un personaj extrem de periculos", că este specializat în crimă organizată şi are un mod de operare profesionist, conspirat, precum şi o pregătire contrainformativă.

Citeşte şi:

Gribenco a fost prins la Ploieşti

Percheziţii la locuinţa lui Gorbunov, unde se presupune că a stat şi Gribenco

Serghei Gribenco - specialist în înşelăciuni

Gribenco, amendat în 2007 şi 2008 de poliţiştii de la circulaţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici