CONCURS de admitere: Peste 7 candidaţi pe loc, la şcolile de poliţie

Peste 12.000 de persoane care îşi doresc să fie poliţişti s-au înscris la concursul de admitere pe care şcolile de poliţie îl organizează în ianuarie, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

612 afișări
Imaginea articolului CONCURS de admitere: Peste 7 candidaţi pe loc, la şcolile de poliţie

CONCURS de admitere: Peste 7 candidaţi pe loc, la şcolile de poliţie

Până pe 5 decembrie, termenul limită, pe cele 1.600 de locuri la şcolile de agenţi de poliţie, s-au înscris 12.077 de candidaţi, respectiv 10.404 candidaţi pe 1.300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 1.673 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Potrivit IGPR, în această perioadă, candidaţii susţin testarea psihologică, urmând ca între 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.

Evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la şcolile de poliţie se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălţimea candidaţilor a fost abrogat.

Durata studiilor, de această dată, este de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici