Condiţii dificile de trafic pe autostrăzi, din cauza ceţii

Circulaţia rutieră pe anumite tronsoane ale autostrăzilor Bucureşti - Piteşti şi Bucureşti - Constanţa se desfăşura cu dificultate, duminică, din cauza ceţii, Poliţia Rutieră avertizând şoferii care au ales aceste rute să circule cu prudenţă.

2 afișări
Imaginea articolului Condiţii dificile de trafic pe autostrăzi, din cauza ceţii

Condiţii dificile de trafic pe autostrăzi, din cauza ceţii

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), pe autostrada Bucureşti - Piteşti vizibilitatea este redusă din cauza ceţii foarte densă - în special pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 11 şi 36.

Aceeaşi situaţie era semnalată şi pe autostrada Soarelui (Bucureşti - Constanţa).

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor care au ales aceste rute să conducă prudent. De asemenea, Poliţia precizează că este interzisă circulaţia, oprirea sau staţionarea pe banda de urgenţă, care este destinată exclusiv autovehiculelor de intervenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici